Rogaya4:58:55amBuat server jenis ada yang android punya haha
Rey2:58:11amserver ni active lg ke
Rey2:58:24amaku punya account try log in xwujud dah huhu
Rey2:58:38amdh lme tinggal..ingt nk main balik..hmm
wah7:50:12pmopen la blk server ni. xkan hashield pon mls rrne2
Ipohmali6:24:07ammain jela toram online..android..setakat ni best mmorpg aku pnh main kat phone..ala2 final fantasy.grafik pon cun..kalau nampak character nama dia Ipohmali tegur2 la..
olienam4:52:06pmcome lepak sigma RO
olienam4:52:15pmmid rate
1231:25:02am 111
Sumie2:59:12pmGuys, Masih ade lg ke org main game ni?
Sumie2:59:20pmAku nak main
lolo9:43:59pm
Akhir1:50:00amAsalamuailaikum
Akhir1:50:16amdah pindah dekat Mobi-ro...
Akhir1:50:26ammari lah ke sana budak2 lama...
Akhir1:50:47amsenyap je
Akhir1:50:54amtak ada sape2 ke ni
Akhir1:51:00amhuhu
huh4:36:31amaku rindu server ni..last aku main 2005
ASH4:37:03amhuhuhuhu
AshAssasinCross4:41:07am
kapallaludiamana10:30:32pmhbais lebuh duit aku donate..server tutup
Oo11:07:24pmada lg ke server ni??
zz12:50:08am
GENESIS3:02:09pmopai ni , server dah kena hack .
GENESIS3:02:17pmKissMyFefek
Jentayu9:36:44pmDah tak der ker server ni
hantuPisang11:49:24pmhttp://gombak-gamerz.com/
Luckykillerboy12:09:35amWeiii x idup lagi ke server nie
Luckykillerboy12:09:42amRinduuu gilerr
0/500 characters