aiman10:17:26amhelo
zmen8:39:22pmgm
zmen8:39:30pmbkk balik sever
zmen8:39:38pmkalau gm tak mau sever tu
zmen8:39:58pmmeh bg kt aku.. aku jage sever tu
zmen8:40:05pmjanji bkn pasti
zmen8:40:17pmakan cantik kan sever
zmen8:40:30pm
zzzzzzzzzzz12:12:23amgm penipu kata takkan tutup la apa...ko dh makan duit sampai kenyang tros tutup buat xtau
Ninku2:12:19pmPak u
a2:31:00pm


steam3:18:27pmlagi bagus main ragnarok **** server di steam lagi bagus
azimnoob9:02:38amwahahahaha...GM x de duit dah nak buka server...siaap yg sanggup nak donate kalo server mcm ni...hahaha....
player5:00:25pmgm on la balik server ni...brg aku byk dlm tu..rindu aku nk online balik...tlg la gm...
pakGm11:15:17amkalau dia bukak server baru pun , aku awal2 blacklist malas nk main .. dia nk duit je tu .. mne ada org penat2 buat server xnk duit .. hahahah spe donate tu bodoh ..
owh9:52:40pmowh
william2:22:07pm still can play?
j1:10:07ameh, server still alive or not
j1:10:14amwhy do i keep getting unable to find server
hello11:22:25pmserver already close?
nth12:00:09amnth
nth12:01:00amaku main dekat steam asyik kene banned...haha..
noob10:48:45pmkenapa nk connect server x boleh
noob10:48:55pmpenat je dowload
BaAlifBaYa9:50:40pmDah tahu server nk mampos buat apa download bodoh , simpan sikit bodoh tu untuk anak cucu ..jgn. Abiskan kebodohan tub
B.ab.i.s.a.m.p.a.h11:46:20pmdh tau server dah mampos ko msuk comment lgi kat sini buat apa bangang...ko sendiri bangang xpyh ada anak cucu la bodo.....lgi tmbh org
bodoh mcm ko
ioioio12:33:23pmioioioioio
NoobServer11:38:08pmcan i play the server ? i can donate i can be top pro player
to:noobserver12:38:36amno u cant play because server close and we dont know when this server will open again
herman4:34:17amhi
0/500 characters