akhirsalam10:13:56pmAssalamualaikum
JAWAB9:59:33pm@akhirsalam - walaikumsalam
JAWAB10:00:03pmselagi website ni up, selagi tu la server on kan. aku pon x pasti
hauss1:29:13am
joker3:29:14pm
faiz7:01:51pmserver on lg ke
gredd8:44:12pmasal aku xleh masuk ek
gredd8:44:34pmdia kua file list never receive sape2 leh tolom tak ape masalah
gredd8:45:01pmdia kua notis file list never receive .. sape2 leh tlom gtau ape mslh
gredd8:45:20pm
gredd8:46:15pmdia kua notis file list never receive
zmen3:36:42pmape dh jadi sever ni
zmen3:36:49pmsemua org dh tak de
zmen3:36:57pmmcm ****ll
babasalagapas12:53:14pmwahahaha.....server dah hancur..jangan mimpilah server nak up balik...tgk jumlah player pun dah tahu....wahooooooooooooooooo....

babasalagapas1:13:27pmtu pun ada lagi org nak jual eqp..x payahlah baik jual kat npc je eqp tu...siapa beli tu mmg rugilah..


player0017:11:52pmbila nak buka trinity 2 herman oi
zzzzzzzzzzzz8:15:19pmakibat xxxxxx yang tamak haloba org xnk main dah hahahaha
insanPro4:51:06pmwei
insanPro4:51:30pmmende ni
nnn6:54:31pmmcm mna nk donwload??
Gredd7:08:45pmherman ni handle la baik2 server .. baru la kami semua ada semangat nk main
andybogs011:44:16amhi guys
andybogs011:44:29amwhy i cant play on my laptop?
ROG7:20:16amasal tak dapat nak login ar?? masuk hshield terus takde masuk...apasala ni??
babasalagapas4:34:01pmwahahaha...ni lah akibatnya kalo gm tamak haloba....tgk apa dah jadi dng server....

hehe8:10:07pmhidup lagi Trinity
gredd3:18:24pmaku xleh masuk patch niii .... apa pasal ekk ? nak main lagi laaa trinity .... hurmm
sdsd7:43:49pmsusah amat donlotnya
ASH8:37:15amAssalamualaikum
0/500 characters